inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 9 de febrer de 2012

Bunyols de pastanaga


Heu de provar aquests bunyols.
Es fan molt ràpid i els podeu combinar amb tota mena de plats.
No us penseu que nomès té gust a pastanaga i que la textura és cruixent. Tot el contrari, és un sabor suau i es desfà a la boca.
Molt recomanables.


INGREDIENTS
2 pastanagues grans
unes fulles de julivert
1 all laminat
1 ou
1 cullerada de farina
1 cullerada de comí mòlt
oli de girasol per fregir
sal

ELABORACIÓ
Primer de tot, peleu les pastanagues.
Jo utilitzo un pelador que vaig comprar, ara farà 12 anys, a l'Ikea...i la veritat es que ès fantàstic. Funciona com el primer dia.
 Un cop pelada la pastanga és qüestió de seguir pelant....i aconseguir tires de pastanga ben finetes.
Així sería ideal.
 Ara les escaldarem en aigua bullint.
  Les aguantarem uns segons dins l'aigua....
 ...i ho retirarem.
 Talleu un all a làmines molt molt fines, tot el que pogueu.
 
Prepareu un ou batut.
 Incorporeu la farina...
 ...i el comí...
 ...una culleradeta, nomès...
 I finalment l'all.
  Aboqueu-lo tot per sobre la pastanaga que haurem barrejat amb julivert picat, no massa petit.
 Ho salem una mica.
 Ben remenat.
  I ara ho fregirem en oli ben calent....més o menys, una cullerada gran farà la mida del bunyol.
 Compte que es fan molt ràpid.
 De fet, no deixen de ser com mini-truites, eh?
 Reserveu-les en una paper absorvent...
 ...i ja els tenim.
 Ummm...qué bons. I el més curiós es que no saben a pastanaga ni tenen la textura de pastanaga.
Ja sé que sòc pesat, però els heu de tastar, amics meus.
Jo l'he utilitzat com a guarnició d'un "tajine de xai amb ceba".
També els podeu servir sobre una amanida de llenties amb ceba, tomàquet, julivert i salsa iogurt.
Bon Profi!!!!

10 comentaris :

  1. Aquest tipus de bunyols m'encanten. Ho provaré amb comí

    ResponElimina
  2. No en parlem més.
    Aquesta nit aquests bunyols acompanyaran els lloms de lluç fregits que tenia previst.
    Ja m'ho imagino, mmmmmh....

    ResponElimina
  3. Ja em diràs com ha anat, Almodis, jeje.

    ResponElimina
  4. te bona pinta, tot i que a mi el comi, com que m'hi sobra, però mirare de fer-los

    ResponElimina
  5. Sense comí, però molt bons. Gràcies per la recepta

    ResponElimina
  6. Home...sense comí...no és el mateix....pero bueno. Gràcies Molsa !!!

    ResponElimina
  7. I despres dels bunyols de vent, i aprofitant que tenia pastanaga ja bullida de la escudella d'ahir i l'oli calent, he fet aquesta recepta i he de dir que m'han quedat "tremenduuuuuusssss"!!!! Ho faré sovint!
    Gràcies de nou!

    ResponElimina
  8. @Mafaldaboop, si que son bons si, gràcies per la visita !

    ResponElimina
  9. Gràcies a tu per compartir!
    Ja he afegit la pàgina als meus favorits per anar venint a visitar-te! ;-)
    Salut!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !