inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 11 de gener de 2012

Rotllets de carn i ceba


Aquesta és una tapa d'aquelles que fan venir gana nomès de veure-la.
He aprofitat una salsa bolognesa i una ceba cruixenta que tenía per a fer uns rotllets amb pasta "Brick". Aquesta pasta és molt semblanta a la pasta filo o philo, però és una mica més gruixuda i és molt cruixenta.
És una molt bona opció per a oferir com a tapa o aperitiu, i els podeu fer de la mida que més us agradi.

INGREDIENTS
6 fulles de pasta brick
250gr. salsa bolognesa casolana
1/2 ceba en juliana
50gr. ceba cruixenta
mantega
Crema de mòdena "Borges"

ELABORACIÓ
 Separem les fulles de pasta brick del paper.
 N'agafem una i la pintem lleugerament amb mantega.
 Col.loquem en el centre una cullerada gran de bolognesa.
 Una mica de ceba crua per sobre...
 ...i la ceba cruixenta.
  Ho enrotllarem sobre sí mateix procurant que els laterals quedin sempre pessigats cap a dins.
 Els aneu reservant.
 Ja els tenim tots.
 Per fregir-los, us recomano clavar-los un escuradents...així us assegureu que no s'obriràn.
 En oli ben calent, els anirem fregint.
Es posible que no es deixin donar la volta, per la seva constitució. Us recomano que amb una escumadera els somergiu completament.
 Un cop tingui un bon coloret, els deixarem en un paper absorbent i els treurem els escuradents.
 I poca cosa més...serviu-los calentons, millor.

 Així són per dins, desprès de fer una mossegada....ummm...

També els podeu servir amb una mica de crema balsàmica de mòdena...per allò de donar-li un toc de "cuina d'autor" al plat.
 I no queden pas secs....eh?
 Bon Profit !!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !