inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 6 de gener de 2012

Quiche de gamba, porro i ceba


Us porto un altre tapa o aperitiu, d'aquelles que provoquen un "...ooooohhhh!!!!" quan les serveixes a la taula, juas, juas!.
En el seu dia ja vam veure com fer "Quiche Lorraine" i tot el seu procès pas a pas.
La diferència amb aquella recepta es que avui l'he donat el toc més sofisticat que cal per a servir-les també en un cap d'any.
Espero que us agradin.
Us recomano la visita de la recepta "Quiche de puré de fricandó amb galeres, escamarlans i cruixent de parmesà".

INGREDIENTS
Pasta brisa o quebrada dolça
18 gambes vermelles
1 ceba
1/3 porro
150ml. nata líquida
1 ou
nou moscada
sal
100gr. formatge parmesà en pols

ELABORACIÓ
Exteneu la pasta brisa en el taulell o marbre i amb un tallant rodó, ompliu els motlles de les quiche.
Més o menys, no cal que quedi perfecte.
Ara saltegeu una mica el porro. La ceba la posarem crua.
Ara munteu la tartaleta amb dos o tres trossets de ceba crua...una mica de porro i un parell de gambes pelades. Utilitzaré uns motlles de siliciona que van de fàbula per aquestes mariconades.
El mateix amb totes.
En un bol, barregeu un ou amb la nata, una mica de sal i nou moscada.
No cal arribar fins dalt de tot, ja veureu com aquesta barreja d'ou i nata puja una mica.
Així està perfecte.
Ho heu de coure a 190-200º graus....fins que tingui bon coloret, uns 15 minus aprox., però això dependrà de cada forn.
Ha de quedar així.
L'altre ja us ho vaig explicar.
Ara farem una mica de cruixent de parmesà.
Nomès heu d'extrendre una capa de formatge i coure'l al forn en mode grill fins que quedi cruixent.
Se us farà un cruixent de tota una peça
Ara decorem les nostres tartaletes "quiche" amb un trosset de cruixent.
També utilitzaré una crema balsàmica de módena per decorar el plat.
Nomès posarè unes gotes...
A que queda maco?

Doncs està més bo del que sembla.

No fallen mai. Li agraden a tothom aquestes tartaletes salades.
Us recomano la lectura de la recepta "Tartaletes salades" que és el mateix que esteu veient. Nomès heu de canviar els ingredients...segons la vostra imaginació.

Per dins queda suau...una del.lícia.
I queda del tot espectacular...a taula.

Bon Profit !!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !