inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimarts, 3 de gener de 2012

Mini-hamburgueses amb poma al forn i cruixent de parmesà


Més tapes.
La d'avui d'aquelles que entren pel ulls.
Unes mini-hamburgueses que faràn les del.lícies dels més triperos.
Com a base, una combinació de balsàmic de poma i de poma natural cuita al forn amb sal rosa de l'Himalaya.
Us "platillo" per llepar-se'n els dits.

INGREDIENTS
2 o 3 mini-hamburgueses (70% vedella + 30% porc), salades i empebrades
100gr. formatge parmesà
1 poma
sal rosa de l'Himalaya "Toque"
crema balsàmica de poma "Borges"

ELABORACIÓ
Abans de res, haureu de coure una poma dins el forn, partida per la meitat i durant uns 25-30 minuts, fins que estigui toveta.
Heu d'extreure'n la carn de la poma i anar col.locant-la al plat.
Una muntanyeta a cada cantonada.
Ara, dibuixarem un rectangle amb crema balsàmica de poma, un dolç que li anirà de fàbula a la carn.
Així mateix.
Ara agafem una mica d'aquesta sal rosa, que té un aroma especial...
...i la col.loquem a sobre de les quatre muntanyetes de poma. El contrast dolç-salat serà total.
Mentre, ja podem anar coent les nostres hamburgueses, que interesa que siguin gruixudetes.
Que quedin ben cuites.
Alhora, anirem preparant el cruixent de formatge. Ho podeu fer amb qualsevol formatge de característiques similars.
 En una safata pel forn amb paper cuisson...estendrem una capa de formatge amb les mans.
 Així mateix.
 Ho hem de coure al forn...a 180º-190º graus, nomès grill...fins que tingui el color que busquem.
Com podeu veure...el formatge en pols s'ha convertit en una crosta enorme.
Partirem les mini-hamburgueses i les servirem d'aquesta manera tan original...intercalant una mica de cruixent de formatge entre carn i carn.
Maco, eh?
I llestos.
Combineu un trosset de cada cosa...i a gaudir, titots !!!...que són dos dies !!!
Bon Profit !!!

2 comentaris :

  1. Ostres Albert...quina bona combinació de sabors. M'encantar acompanyar la dolçor de la fruita amb la carn. Potser la complicació siguimel cruixent de parmesà. Ho vaig probar amb un que no era "Reggiano" i no em va sortir...però ho tornaré a intentar amb aquesta recepta..mmmm. Ja m'entra gana

    ResponElimina
  2. Mercè, Ho pots fer amb emmental, cheddar, etc... hi ha molts formatges que queden així mateix. La història està en posar-lo al forn en mode grill. No té massa misteri.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !