inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Pastís de Sant Jordi de trufa cuita Pastís de Sant Jordi Patates viudes Pa de Sant Jordi Arròs amb potes de cranc vermell Lluç amb salsa verda 1er Diumenge de Maig: Dia de la mare

diumenge, 8 de gener de 2012

Espagueti al diable


Com bé diu el seu nom...avui farem uns espaguetti picants. Peró no una mica picants no...molt picants.
La recepta és molt senzilla.
De fet, i perdoneu-me, he utilitzat tomàquet fregit de pot...en comptes de tomàquet natural, ja que amb un picant tant fort no val la pena esforçar-nos en matissos.
El que ha de predominar en aquest plat és el picant, que ja sabeu que és molt saludable pel nostre organisme...encara que, segons a qui, li pot ocasionar conseqüències desastroses, ja m'enteneu.
A mi m'encanta el picant i a la meva dona també. Doncs ella, no va ser capaç d'acabar-se'ls.
Jo vaig suar de valent...però així és com m'agraden.
Vosaltres podreu?

INGREDIENTS
1 paquet d'espaguetti del nº3
1 pot de tomàquet fregit
1 pebrot verd trinxat
1 ceba trinxada
2 cullerades de formatge parmesà en pols
400gr. carn picada (60%vedella+40%porc)
50gr. xoriço ibèric
2 fulles de llorer
6 xorrets de salsa picant "Wallmer"  (us recomano que proveu amb 3 i aneu pujant)
oli d'oliva
sal

ELABORACIÓ
 Poseu una olla a bullir amb abundant aigua amb sal, un raig d'oli i el llorer.
 Ara anirem sofregint el pebrot ben picadet...
 ...i la ceba també.
 L'aigua ja bull...podem tirar la pasta.
 Aquest espaguetti del nº 3 són ideals...per què són molt primets.
 Ja sabeu, 8 minuts si la voleu "al dente" o 10 si la voleu més toveta.
 Quan ja ho tinguem ros...
 ...incorporarem la carn picada...que anirem remenant i barrejant amb la verdura.
 Mentre es fa la carn...tallarem una mica de xoriço ibèric. Jo el compro a una empresa de Badajoz...que es diu "Señorío Extremeño"...i està bo de collons. Per 35 euros tens un xoriço ibèric d'un metre.
 Farem uns tallets.
 I també els afegirem al sofregit, que vagi deixant coloret.
 Els espaguettis ja els tenim cuits. Els colarem.
Com us he comentat, avui utilitzaré tomàquet fregit "Helios"...que, tot i ser de pot, és una marca que ho fa prou bé. Ja sabeu que a mi m'agrada utilitzar sempre tomàquets naturals, però en aquesta recepta no val la pena pel picant.
 Barregem bé el tomàquet amb el sofregit de carn...i faci xup xup 3 o 4 minutets.
Ara ja podem incorporar el picant. Alguna vegada us he parlat d'aquesta salsa picant catalana (que fan a Palamós)...i que pica com un dimoni. 
Jo n'he tirat 6 raigs, però ha quedat molt i molt picant. Us recomano que en poseu 3 i aneu tastant fins arribar a un punt de tolerància. Jo reconec que no hi ha massa gent com jo, a qui li agradi tant el picant.
 Seguidament, tireu dues cullerades de formatge parmesà...i remeneu fins disoldre'l.
 Incorporem la pasta...
 ...ho remenem tot plegat i ho escalfem una mica.
Doncs ja els podem servir. Si voleu, acompanyeu-los amb una platet de formatge ratllat o en pols...i amb més pebre negre.
  Ummm...bons i molt picants.
Bon Profit !!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !