inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

diumenge, 8 de gener de 2012

Espagueti al diable


Com bé diu el seu nom...avui farem uns espaguetti picants. Peró no una mica picants no...molt picants.
La recepta és molt senzilla.
De fet, i perdoneu-me, he utilitzat tomàquet fregit de pot...en comptes de tomàquet natural, ja que amb un picant tant fort no val la pena esforçar-nos en matissos.
El que ha de predominar en aquest plat és el picant, que ja sabeu que és molt saludable pel nostre organisme...encara que, segons a qui, li pot ocasionar conseqüències desastroses, ja m'enteneu.
A mi m'encanta el picant i a la meva dona també. Doncs ella, no va ser capaç d'acabar-se'ls.
Jo vaig suar de valent...però així és com m'agraden.
Vosaltres podreu?

INGREDIENTS
1 paquet d'espaguetti del nº3
1 pot de tomàquet fregit
1 pebrot verd trinxat
1 ceba trinxada
2 cullerades de formatge parmesà en pols
400gr. carn picada (60%vedella+40%porc)
50gr. xoriço ibèric
2 fulles de llorer
6 xorrets de salsa picant "Wallmer"  (us recomano que proveu amb 3 i aneu pujant)
oli d'oliva
sal

ELABORACIÓ
 Poseu una olla a bullir amb abundant aigua amb sal, un raig d'oli i el llorer.
 Ara anirem sofregint el pebrot ben picadet...
 ...i la ceba també.
 L'aigua ja bull...podem tirar la pasta.
 Aquest espaguetti del nº 3 són ideals...per què són molt primets.
 Ja sabeu, 8 minuts si la voleu "al dente" o 10 si la voleu més toveta.
 Quan ja ho tinguem ros...
 ...incorporarem la carn picada...que anirem remenant i barrejant amb la verdura.
 Mentre es fa la carn...tallarem una mica de xoriço ibèric. Jo el compro a una empresa de Badajoz...que es diu "Señorío Extremeño"...i està bo de collons. Per 35 euros tens un xoriço ibèric d'un metre.
 Farem uns tallets.
 I també els afegirem al sofregit, que vagi deixant coloret.
 Els espaguettis ja els tenim cuits. Els colarem.
Com us he comentat, avui utilitzaré tomàquet fregit "Helios"...que, tot i ser de pot, és una marca que ho fa prou bé. Ja sabeu que a mi m'agrada utilitzar sempre tomàquets naturals, però en aquesta recepta no val la pena pel picant.
 Barregem bé el tomàquet amb el sofregit de carn...i faci xup xup 3 o 4 minutets.
Ara ja podem incorporar el picant. Alguna vegada us he parlat d'aquesta salsa picant catalana (que fan a Palamós)...i que pica com un dimoni. 
Jo n'he tirat 6 raigs, però ha quedat molt i molt picant. Us recomano que en poseu 3 i aneu tastant fins arribar a un punt de tolerància. Jo reconec que no hi ha massa gent com jo, a qui li agradi tant el picant.
 Seguidament, tireu dues cullerades de formatge parmesà...i remeneu fins disoldre'l.
 Incorporem la pasta...
 ...ho remenem tot plegat i ho escalfem una mica.
Doncs ja els podem servir. Si voleu, acompanyeu-los amb una platet de formatge ratllat o en pols...i amb més pebre negre.
  Ummm...bons i molt picants.
Bon Profit !!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !