inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Arròs de crancs de roca Grasoletes de bacallà Pinya cremada al rom Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric Maires fregides Trufes gelades

diumenge, 15 de gener de 2012

Cranc reial amb llima i gingebre


Gran recepta si senyor.
Fàcil i bona.
Ja us en vaig parlar de la botiga online "www.mariskito.com". Doncs bé, a través d'ells he comprat el famós cranc reial de Kamchatka.
Si voleu saber més sobre aquest cranc i com comprar-lo, us recomano la lectura de l'article "Marisc de Galícia a casa en 24 hores".
I si voleu un altre recepta feta amb cranc reial...no us perdeu la "Burguer Cangreburguer".

INGREDIENTS
carn de 2 potes de cranc reial de Kamchatka
un tros d'arrel de gingebre de 1,5 cm. aprox.
2 llimes 
oli d'oliva verge 
sal i pebre negre


VARIANTS:
- Recomanable afegir un "bitxo" molt picadet per donar-li un toc picant
 

ELABORACIÓ
Ja  tenim la carn de cranc preparada.
Pelar i ratllar l'arrel de gingebre 
Si no en tenia de fresc, podeu utilitzar en pols.
Partiu les llimes per la meitat.
Barrejar en un bol amb el suc d'una llima i dues cullerades d'oli 
Molt bé.
Remeneuo una estona aquesta vinagreta.

En una paella calenta amb unes gotes d'oli fer el cranc volta i volta. Salpebrar.

Disposar en un plat i regar per sobre amb la vinagreta. Adornar amb llima si voleu.
Ummm...una autèntica delicatessen. Es podria picar o tallar més petit, però jo penso que com millor queda és tal cual s'ha descarnat la closca d'aquest animal, sense tocar-ho, vaja.
Està de vici això...no pots parar de menjar-lo. Acompanyeu-lo amb un bon vinet blanc.
Bon Profit !!!

1 comentari :

Gràcies pels teus comentaris !