inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

diumenge, 15 de gener de 2012

Cranc reial amb llima i gingebre


Gran recepta si senyor.
Fàcil i bona.
Ja us en vaig parlar de la botiga online "www.mariskito.com". Doncs bé, a través d'ells he comprat el famós cranc reial de Kamchatka.
Si voleu saber més sobre aquest cranc i com comprar-lo, us recomano la lectura de l'article "Marisc de Galícia a casa en 24 hores".
I si voleu un altre recepta feta amb cranc reial...no us perdeu la "Burguer Cangreburguer".

INGREDIENTS
carn de 2 potes de cranc reial de Kamchatka
un tros d'arrel de gingebre de 1,5 cm. aprox.
2 llimes 
oli d'oliva verge 
sal i pebre negre


VARIANTS:
- Recomanable afegir un "bitxo" molt picadet per donar-li un toc picant
 

ELABORACIÓ
Ja  tenim la carn de cranc preparada.
Pelar i ratllar l'arrel de gingebre 
Si no en tenia de fresc, podeu utilitzar en pols.
Partiu les llimes per la meitat.
Barrejar en un bol amb el suc d'una llima i dues cullerades d'oli 
Molt bé.
Remeneuo una estona aquesta vinagreta.

En una paella calenta amb unes gotes d'oli fer el cranc volta i volta. Salpebrar.

Disposar en un plat i regar per sobre amb la vinagreta. Adornar amb llima si voleu.
Ummm...una autèntica delicatessen. Es podria picar o tallar més petit, però jo penso que com millor queda és tal cual s'ha descarnat la closca d'aquest animal, sense tocar-ho, vaja.
Està de vici això...no pots parar de menjar-lo. Acompanyeu-lo amb un bon vinet blanc.
Bon Profit !!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !