inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 9 de novembre de 2011

ARTICLE: Guanyador del "Millor xef" a www.receptes.cat (Octubre 2011)

Hola amics.
Ja sabeu que a mi no m'agrada competir ni participar en concursos. Aquest blog té uns objetius molt clars i definits que no passen per guanyar concursos (us recomano la lectura del meu article "Els blogs de cuina").
Però també considero necesari premiar les coses ben fetes, com diu el meu amic Ricard Sampere.
Sense voler, he participat en el concurs, ja que pel sol fet de pujar una recepta ja en formaves part.
En qualsevol cas, vull agraïr les votacions que tots els meus amics i seguidors (del blog, del facebook i ara de www.receptes.cat) m'heu ortogat.
Gràcies a tots!.
En el fons, és una xorrada aquest premi. Més aviat és una fòrmula per a incentivar les visites al blog www.receptes.cat. Però aquest és un blog que ha estat recentment galardonat amb el premi al millor blog de cuina, gastonomía i enologia dels "Premis Blogs Catalunya 2011", entregat a la seu d'Urgell el passat 1 d'Octubre, i anunciat per RAC1.


De fet, he guanyat tant el premi al "Millor xef" com el premi a la "Millor recepta" amb els "Panellets de pinyó", però es clar, tal i com diuen les bases del concurs, els premis no són acumulables, i la "Millor recepta" ha anat a parar a la segona classificada, l'Antonella Speranza amb els seus "Espaguettis Carbonara".
I quines han estat les bases i els premis del concurs?

Millor xef i millor recepta de cuina Octubre 2011


Un lot de produces de la DOP Arròs del Delta de l'Ebre per a la millor recepta publicada, i un lot de productes de xocolata Torras per al xef més votat.


La recepta més votada entre totes les receptes publicades el mes d'octubre s'endurà un lot de produces de la DOP Arròs del Delta de l'Ebre.

Composat per productes de la marca MONTSIA, de la Càmara Arrossera del Montsià:
  • 1 Kg arròs varietat BOMBA
  • 1 Kg arròs categoria EXTRA
  • 1 Exemplar de "La Cuina de l'arròs" on 11 restaurants de Barcelona proposen les millors maneres de preparar-lo.
  • 1 devantal de cuina + 1 manopla.


I el xef més votat (el que hagi acumulat més vots sumant tots els de les seves receptes) rebrà un lot de productes de xocolata, gentilesa de Xocolates Torras.

El lot està format pels productes:

  • cobertura xocolata negra 70% cacau
  • cobertura xocolata negra "sense sucre"
  • xocolata a la pedra amb canyella
  • xocolata a la tassa
  • xocolata a la tassa "sense sucre"
  • fondue de xocolata al microones
  • xocolata negra amb cafè "sense sucre"
  • xocolata blanca amb maduixes "sens sucre"
  • xocolata amb llet i cereals "sense sucre"
  • xocolata negra amb ametlles senceres
  • una caixa metàl·lica decorada "Torras"

Entraran automàticament al concurs totes les receptes publicades a Receptes.cat el mes d'octubre de 2011, i que no tinguin pendents correccions, així que sigueu curosos en el redactat.
Les receptes es poden votar mitjançant un botó que hi ha a la part superior de la recepta.
Poden votar tots els internautes; tant usuaris registrats de Receptes.cat com no. Així que doneu la màxima difusió a les vostres receptes perquè tothom les voti:
Envieu els enllaços que trobareu al finalde cada recepta per correu, o publiqueu-los en planes web, o el vostre Facebook, etc.

Podeu veure el resultat de les votacions en temps real a la plana: http://www.receptes.cat/voting.php

Bases del concurs

Participants:

Entraran a concurs totes les receptes publicades a Receptes.cat el mes d'octubre de 2011.
Però cal tenir en compte què:
  • Les receptes publicades no poden infringir els drets d'autor.
  • No entraran a concurs les receptes amb notificacions de correcció pendents.
  • No s'acceptaran receptes que adjuntin fotos amb textos, logos, marc o elements sobreimpressos. Ni tampoc amb efectes.
  • No hi pot haver elements de la recepta fora del seu apartat corresponent.
  • El xefs participants han de tenir una foto al seu perfil
  • Les receptes han d'estar escrites en la llengua d'aquesta web.
  • Receptes.cat es reserva el dret d'excloure del sorteig aquelles receptes que no superin els mínims de qualitat considerats acceptables per ser publicades en aquesta web.

Mecanisme de votacions:

La votació és de caràcter popular, així que no cal ser usuari registrat de Receptes.cat per poder votar les receptes.
Es podran votar tantes receptes com es vulgui, però una mateixa persona no podrà votar més d'un cop la mateixa recepta.

Període de votacions:

Es podran votar del receptes durant tot el mes d'octubre de 2011.

Irregularitats:

Receptes.cat descomptarà vots o fins i tot pot arribar a excloure xefs de la convocatòria si es detecta un ús irregular del mecanisme de votació.

Guanyadors:

La recepta que hagi rebut més vots serà proclamada la guanyadora del concurs millor recepta.
El xef que hagi rebut més vots, sumant totes les seves receptes, rebrà el guardó de millor xef.
(Aquest premi no podrà ser acumulable al de millor recepta, passant a percebre'l el segon classificat en aquesta categria)

Altres:

L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que ho consideri oportú en be del bon desenvolupament del concurs.
 

Total, que quan m'arribi el lot de xocolates us pujaré alguna foto.

Camí de les 250 receptes publicades, amb un creixement exponencial de visites (més de 450 diàries)....i una extensió geogràfica que , si més no, fa gràcia. Aquest blog, per tant, gaudeix d'una bona salut.

De nou, us agraeixo a tots el feedback i les col.laboracions al blog, i espero que la meva discreta feina....continui fent feliç a molta gent.

Recordo una vegada, amb 20 anys, i en una xurreria ambulant, un senyor em va dir:
"Hay que luchar.....¿y los amigos?¿bien?...eso es bueno".
És una frase que sempre tinc present.
S'ha de lluitar.....cadascú pel que cregui....i jo no deixaré lluitar per a preservar aquesta cuina que tant m'agrada i que m'ha fet tal i com sòc.




Moltes gràcies de nou amics !!!

FOTO: Visites al blog "lacuinadesempre.blogspot.com"

Modificació de l'article a 26/11/2011
 Doncs ja m'arribat.


Finalment, ja he rebut l'asortiment de xocolates
Hi ha una mica de tot...com podeu veure.
...de café....
...per a fondue...
...per a combinar amb uns xurros...
I xocolata desfeta de tota mena....
Un bon premi, la veritat. Ja anireu veient les cosetes que faré amb tot això.
Inga.

15 comentaris :

  1. Moltes felicitats carallot !!!... ja faràs algún postre viciós amb tot aquest xocolata que has guanyat...

    ResponElimina
  2. Enhorabona...Per cert, et fotràs com un garrí amb tanta xocolata, ;D

    Salut.

    ResponElimina
  3. Felicitatsssssssssssssssssssss!!! Si es que no podia ser menys kollons!!! Vigila la deboradora de xocolata!!!!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!

    La veritat és que t'ho treballes molt! A tothom a qui li he ensenyat el web s'hi ha enganxat. Déu ser per alguna cosa...

    ResponElimina
  5. També felicitar-te....!.

    I dir-te que tens un molt bon blog i que et mereixes les visites que tens i més.

    Salut..!

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots !!!..i felicitats també pels vostres blocs !!!

    ResponElimina
  7. moltes Felicitats amor!! jo que ho provo tot i que m'ha fet tornar una mica exigent i crítica...puc dir que s'ho mereix molt , a més tenint en compte que ell es el cuiner, el pastisser, el pinxe, el fotògraf, i l'informàtic que manté després el bloc, se li havia de reconèixer d'alguna manera. a part de ser un fantàstic company, pare i persona!

    ResponElimina
  8. Per què jo pugui fer les meves "mariconades"...algú ha de cuidar als crius...i fer altres tasques de la casa.
    Així que gràcies per estar sempre allà, Kero !!!
    :***

    ResponElimina
  9. Oiggg... quins moments d'amor.... com a les series americanes, fem tots plegats un gran: OOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Felicitats Albert
    és de justícia felicitar a aquells que utilitzen el seu temps personal sense ànim de lucre per compartir saviesa i sensacions amb els altres.

    Un ex-cibernos

    Visqui el Barça.... perdó

    ResponElimina
  11. Ostres, un ex-cibernos !!!...suposo que ja has vist les receptes del Ferran Gállego a Plats Convidats, no?

    ResponElimina
  12. Donc que bé, no?? Anticoncursos però agrada, oi? No m´ho negaràs, je, je, je.

    ResponElimina
  13. Semmpre es millor que et reconeguin una feina ben feta...que mal feta, està clar. jeje.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !