inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 25 d’agost de 2011

Timbal d'arròs salvatge amb ceps i guarnició de pintxo moruno de xai al Ras el Hanout


Avui he aprofitat uns pinxos moruns que ja tenia preparats en adob de Ras el Hanout per a presentar un plat amb una mica d'arròs salvatge, que m'agrada molt. De fet és una barreja de tres arrossos salvatges.
Espero que us agradi.

INGREDIENTS
250 gr. barreja d'arrossos salvatges
1/2 ceba
50 gr. ceps
300 gr. de pinxitos moruns
oli d'oliva
sal

ELABORACIÓ
Preparem tots els ingredients
 Utilitzaré un mescla d'arrossos salvatges Bionut que he comprat al BonPreu.
En una paella escalfarem una mica d'oli d'oliva.
 Mentretant, anirem picant la ceba i una mica de julivert. Farem un oli de julivert per a decorar el plat.
 També posarem els ceps secs a hidratar dins un bol amb aigua.
Ja teniem una olla amb aigua , sal i una mica d'oli a escalfar....i al bullir, hem incorporat l'arròs. Penseu que necesitaràn uns 25 minuts de cocció.
Picarem els ceps que ja els tenim hidratats.

En una paella amb una mica d'oli, fregirem la ceba picada.
A aquesta ceba, li podem tirar un parell de cullerades de l'oli d'adobar els pinxitos.
 
Quan la ceba estigui daurada, incorporem els ceps.
Els saltarem una mica, una parella de minuts.
Mentre, ja podem treure els pintxos de la nevera, per què es vagin temperant. Si voleu més gust d'espècies o de picant, és el moment de posar-hi, barrejar-ho i deixar-ho reposar uns 10 minuts.
Us recomano la lectura de la recepta de pinxitos moruns al Ras el Hanout.
He fet un oli de julivert, picant una mica de julivert i sal. Li trarem un xorret al sofregit.
Ara ja podem saltar l'arròs i barrejar-ho tot plegat.
En un altre paella, anirem fent els pinxitos.
Avui utilitzarem aquest motlle metàlic per emplatar.
Anem posant arròs en el centre del plat....i presionant cada capa.
Treiem el motlle.
Decorem amb uns pinxitos....i ho reguem tot amb aquest oli de julivert.
Ja ho tenim.
Qué us sembla?
Pel meu gust, els pìnxitos han de d'estar ben torradets...gairebé cruixents.
Bo de debò.
Bon profit !!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !