inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dissabte, 20 d’agost de 2011

Salsa de iogurt


La salsa de iogurt es utilitzada en tot el meditarrani, desde la cuina grega, passant per la turca i arribant a la cuina àrab, encara que a cada lloc té la seva particularitat. És perfecte per acompanyar amanides, plats de verdura i/o de carn, com el falafel, el shawarma, el kebab, unes patates al forn, etc...
A més és super-mega-fàcil de fer.


INGREDIENTS
2 iogurts grecs sense sucre
1/2 cullerada de Ras el Hanout
1/2 cullerada de comí
1 cullerada de sal
1 cullerada de sucre
4 cullerades d'aigua
2 cullerades d'alfàbrega
2 cullerades d'orenga

NOTA: Recordeu que si teniu problemes en la traducció del català al castellà de les herbes aromàtiques, podeu veure aquest article.

ELABORACIÓ
Preparem tots els ingredients
 He utilitzat el iogurt grec del Mercadona.
 En un bol aboquem els dos iogurts grecs...i afegim el sucre i la sal
 Afegim la mitja culleradeta de Ras el Hanout
 Mitja culleradeta de comí
 2 cullerades d'alfàbrega i 2 d'orenga
4 cullerades d'aigua
 I ara ho remenem tot bé

 Quin coloret mes maco...
 ...i la textura és ideal
 La tapem amb un paper de film i la posem a la nevera, llesta per a ser utilitzada.
 Si us interesa , podeu veure la recepta del shawarma....i del pa de pita...

 ...ummm...quina bona pinta....
 ...amb pa de pita....recent fent...
Fuassss....quina mossegada li fotria ara, nanos !!!!
Bon Profit !!!

3 comentaris :

  1. Collons tio, tu t'ho fas tot !!!... té molt bona pinta el resultat, si senyor !!!

    ResponElimina
  2. ...jo sòc com el "Juan Palomo", tiu...yo me lo guiso...yo me lo como...juasss...!!

    ResponElimina
  3. Genial. Amb elvteu permís comparteixo l'enllaç.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !