inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

diumenge, 12 de juny de 2011

Raves (potes de calamar)


Una de les meves tapes preferides: les raves.
Hi ha pocs llocs on les facin bé....cruixents i ben fregides....i un d'ells és a casa meva, juasss !!!...si es que al final, no hi ha res millor que el que et facis tu mateix.
Hi ha una dita que diu: "Si quieres que algo salga bien...házlo tú mismo".
Som-hi.



INGREDIENTS
200gr. potes de calamar fresques
farina
oli
sal
llimona

ELABORACIÓ
Talleu les potes del calamar de forma individual i netejeu-les bé.
 Li tireu una mica de sal...i les enfarineu




 En una paella, escalfeu una bona quantitat d'oli
Mentre s'escalfa, i com que no tenia res més que fer, m'he entretingut en tallar una llimona per a decorar el plat, jeje.
 Si li feu un tall a la base per a anivellar-la, la llimona s'aguantarà sola.

 Quan l'oli estigui ben calent, tirem les potes de calamar i tapem, ja que peten una mica.
 Les treiem i les poses sobre un paper de cuina per absorbir l'excés d'oli.

 Ja les podem servir.
 Jo prefereixo un raig de llimona per sobre, però hi ha gent que se la menja amb maionesa.

1 comentari :

  1. Si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit !!!... quina pintaaaaaa !!!!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !