inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

diumenge, 8 de maig de 2011

Macarrons a la bolonyesa


Un altre plat de pasta per fer entre setmana.
El secret d'aquest macarrons està en la salsa bolonyesa que, evidentment, serà feta a casa.
Per tant, us recomano la lectura prèvia de la recepta Salsa Bolonyesa.
Molt bons, de veritat. Res a veure amb uns vulgars macarrons amb salsa de tomàquet de pot.
En qualsevol cas, uns macarrons sempre entren bé, a que sí?.
De vegades, quan vas a dinar fora i demanes macarrons pels nens. I de vegades, quan veus el plat  que t'has demanat tu  i el compares amb els macarrons penses:
- "Cagunlou!, m'hagués menjat més a gust uns macarrons".
Coses que passen.
Salut!

INGREDIENTS
400 g de macarrons
2 fulles de llorer
oli d'oliva verge extra
salsa bolonyesa
pebre negre
formatge parmesà o emmental
sal

ELABORACIÓ
La salsa bolonyesa ja la tindrem preparada prèviament.
A banda, posarem a bullir abundant aigua amb sal.
Un parell de fulles de llorer.
Quan bulli, hi afegirem els macarrons.
Els deixarem fer el temps que ens indiqui el fabricant, que pot anar entre 8-10 minuts aproximadament.
Escorrem la pasta. No tireu aigua freda per evitar que s'enganxin, si voleu un raig d'oli, però res mes.
Ara, mentre escalfem la salsa, emplatem els macarrons.
Hi posem una bona quantitat de salsa a sobre.
Un raig d'oli i a dinar!
Si us agrada (a mi molt), podeu tirar una mica de pebre negre per sobre.
Umm....
Si us en sobre, el podeu congelar sense problemes.
I si els voleu gratinar...
tireu una mica de formatge per sobre i a còrrer!
Fan bona pinta així també, oi?
Els tastem? ummmmm!
Bon profit! 


I PER BEURE...
Nom: Faunus 2011
Varietat/s: Carinyena, Merlot, Ull de Llebre, Syrah
Capacitat: 75cl
Zona: D.O. Montsant
Fabricant: Ediciones I-Limitadas
D'un color intens i viu violeta de capa alta i ribet blau, aquest vi del Montsant, en nas, presenta aromes de fruits vermells i negres, envoltat per suggerents tocs de sotabosc mediterrani, acompanyat per subtils records fumats que endolceixen la sensació de frescor; mentre que en boca, la seva evolució és creixent, amb amplitud, carnós i compacte. 
 
Font: www.petitceller.cat

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !