inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dissabte, 23 d’abril de 2011

Llucet amb pernil ibèric cruixent


Un altre recepta d'aquelles sencilles per a cuinar entre setmana. Amb 20 minuts ho teniu fet.
De llucets hi ha varies mides....el que es "mossega la cua"....el mitjanet i el gran gran que fem a rodanxes normalment. En aquest cas utilitzarem el mitjanet.

INGREDIENTS
2 llucets oberts i sense espina
50 gr. pernil ibèric
farina
oli
sal i pebre


ELABORACIÓ
Netejeu bé el peix. Salpimenteu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo a foc fort amb oli d'oliva.

Reservar sobre un paper per absorbir l'excès d'oli.
En el mateix oli, fregiu una mica (banda i banda) de pernil ibèric fins que us quedi cruixent i l'escampeu per sobre del peix.

Finalment, presenteu el plat amb una mica de maionesa.
La combinació del peix blanc amb el pernil és molt bona.

Bon profit !!!

1 comentari :

  1. aixó, aixó.....receptes pels dies de cada dia, es a dir fàcils de fer amb poc temps i bones!!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !