inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Llom de bacallà al forn sobre salsa de ceps amb cloïsses i trompetes de la mort Arròs de conill Bisbalenc Llagostins amb gavardina Postres de músic Entremesos

dissabte, 23 d’abril de 2011

Llucet amb pernil ibèric cruixent


Un altre recepta d'aquelles sencilles per a cuinar entre setmana. Amb 20 minuts ho teniu fet.
De llucets hi ha varies mides....el que es "mossega la cua"....el mitjanet i el gran gran que fem a rodanxes normalment. En aquest cas utilitzarem el mitjanet.

INGREDIENTS
2 llucets oberts i sense espina
50 gr. pernil ibèric
farina
oli
sal i pebre


ELABORACIÓ
Netejeu bé el peix. Salpimenteu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo a foc fort amb oli d'oliva.

Reservar sobre un paper per absorbir l'excès d'oli.
En el mateix oli, fregiu una mica (banda i banda) de pernil ibèric fins que us quedi cruixent i l'escampeu per sobre del peix.

Finalment, presenteu el plat amb una mica de maionesa.
La combinació del peix blanc amb el pernil és molt bona.

Bon profit !!!

1 comentari :

  1. aixó, aixó.....receptes pels dies de cada dia, es a dir fàcils de fer amb poc temps i bones!!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !