inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 8 d’abril de 2011

CONSELL: "Esferificacions" de Ferràn Adrià

Per fi !!!!
M'he demanat el Kit d'Esferificacions de Ferràn Adrià !!!

M'arribarà la setmana que ve, ja us explicaré....però d'entrada, és brutal.
Realment, les tècniques que s'han desenvolupat al Bulli s'apliquen (i molt) la vida real, a qualsevol restaurant.
El kit d'esferificacions de Ferràn Adrià, permet crear noves textures, gels, emulsionants, etc....crear boletes en plan de caviar del gust que volguem.....esferas farçides de moltes cosetes....deconstruir un ou ferrat, etc....
No són utopies....és la cuina real i això s'utilitza i molt. Ara entenc l'èxit del Bulli.
És una revolució total.
Però sembla que hagi descobert ara l'esferificació....i porta molts anys en el mercat (i en ús).
El que han fet ha sigut fer un kit per a arribar a totes les cuines (incloses les domèstiques).
L'esferificació bàsica vol dir que la solidificació és de fora cap a dins del producte.
L'esferificació inversa vol dir que la solidificació és de dins cap a fora del producte.
Al principi costa una mica d'entendre, però us adjunto un exemple per entendre el que es.
Es poden fer cosetes més guapes....us adjunto un video d'exemple.
Tinc moltes ganes de tenir-loooooooooo !!!!
Ja us explicaré les meves incursions en "la alta cocina", juasss....
Més videos a ; http://www.albertyferranadria.com
Per cert, el kit costa 100euros.

Benvinguts....a la cuina molecular !!!!



5 comentaris :

  1. Sembla molt interessant el tema, pero potser es un capritxo una mica car... de totes formes, que collons, si tu gaudeixes amb aixó has fet una bona compra !... i espero que ens expliquis que tal "esferifiques" aqui...

    ResponElimina
  2. Ja el tinc a casa !!!!....a veure quan tingui una estona...vull fer esferificacions de salsa de carn de vedella amb bolets...juassss !!!

    ResponElimina
  3. ...uff....nosaltres qualsevol divendres fem de cunillets d'indies per tastar aixó!!!!

    ResponElimina
  4. Fa uns dies varem estar al Tickets, tot fantàstic, realment al·lucinant. Les esferificacions (olives, formatge, oli d'avellana) per morir-se!!! vull tornar-hi!!!

    ResponElimina
  5. esferificacions de salsa de carn de vedella amb bolets!! :-DDD

    Tot i que a mi no m'agrada especialment cuinar (m'agrada menjar, això sí) entenc perfectament la teva il·lusió per aquest kit esferificador perquè és la mateixa "bogeria" que a mi m'agafa quan veig un nou material per manualitats ;-)))

    http://assumpta-artesania.blogspot.com/

    Aquesta cadena de blogs independentistes em fa descobrir blogs genials!! Visca els blogaires catalans! :-DDDD

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !