inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dissabte, 12 de març de 2011

Panini


Una d'aquelles xorrades que , jo almenys, no feia mai. La vaig provar de fer un dia que no tenía temps per a fer la massa de la pizza. I tot un èxit, tú.
No cal dir que la podeu fer del gust que més us agradi. En aquest cas, vaig acabar tot allò que tenia per la nevera, je,je.

INGREDIENTS 
1 baguette
tomàquet fregit
pernil
formatge per a gratinar
orenga
oli d'herbes
tonyina

ELABORACIÓ
Igual que una pizza, fer una base de tomàquet i formatge i posar els ingredients que més ens agradin. Enfornar nomès amb grill adalt.

Acabar amb formatge per gratinar i orenga.

Tirar un raig d'oli d'herbes (si es picant millor).
 En aquesta altre ocasió, els he fet de roquefort.
 I uns altres amb anxoves.
 Bon Profit !!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !