inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dissabte, 12 de febrer de 2011

Magrana amb vi i sucre


Un plat tradicional.
Un postre molt típic a casa nostra i força bo, encara que s'ha d'anar amb compte amb els menuts de la casa....ja que al cap i a la fi...el suquet és vi.
Ha de reposar almenys 48 hores per a poder degustar aquesta recepta tan senzillota de fer. Però millor si en té 4 o 5 dies.
No cal dir que és un plat de temporada i contra més madura estigui la magrana millor.
Som-hi.
INGREDIENTS
2 magranes dolces
1/2 litre de vi negre
150 g de sucre

ELABORACIÓ
Anem a treure els grans de la magrana.
Ja sabeu obrir una magrana? és molt fàcil. Feu un tall al voltant de tota la magrana d'un centímetre de profunditat. Vaja, que no l'heu de tallar per la meitat, només heu de tallar la pell.
Ara, amb totes dues mans, feu una lleugera pressió per obrir la magrana.
Perfecte.
Tsch, i no perdeu el temps treien granet a granet. Amb l'ajuda del mànec del ganivet, colpegeu amb contundència totes pes parts de la magrana.
Amb 8 o 10 cops tindreu la magrana a punt. Sense perdre el temps ni la paciència.

Procureu trobar una magrana ben madura. Vigileu que no quedi cap pell groga.
Col.loquem els grans de magrana en un bol...i afegim vi negre fins cobrir-les.
Us recomano fer servir un vi barat, per què els vins massa forts li mengen terreny al gust de la magrana i seria malgastar-lo també.
 Seguidament, incorporem el sucre.
 Sense por.
 Ho remenem bé per dissoldre el sucre....
...i ara si, les tapem i les deixem reposar a la nevera un mínim de dos dies.
 Es interessant remenar-les cada 12 hores, per fondre bé el sucre.
 I a gaudir d'una recepta ben fresca i dolça.
 Bon profit!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !