inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
23 Febrer Dijous Gras: Coca de llardons Truita de Dijous Llarder (23 de Febrer) amb botifarra d'ou Arriba la Quaresma amb els típics bunyols. Enguany, Dimecres de Cendra és l'1 de Març Escudella de blat de moro escairat Rebosteria pastissera: Pastes de poma Amanida d'alvocat, tomàquet i tonyina

dijous, 24 de setembre de 2009

CONSELL: Vi per cuinar Gran Chef

VI GRAN CHEF de PINORD
Gran Chef  Aromàtic vi per a cuinar. S'adjunta un receptari amb indicacions i receptes per a elaborar els plats més exquisits.  Aspecte Brillant. De to daurat vell.  Aroma En la seva aroma es perceben les herbes que formen part d'aquest vi. Herbes que han estat curosament seleccionades en la nostra comarca que, degudament mesclades i macerades durant un temps, ens ofereixen aquesta subtil i complexa aroma.  Gust Per a preparar el Gran Chef es parteix d'un vi vell d'alta graduació, perquè pugui mantenir la seva estructura durant la maceració amb les herbes, podent-li proporcionar així un gust exquisit en tots els seus plats.

 


 Tsch...i demaneu el llibre...que és gratuït.
 

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !