inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 24 de setembre de 2009

CONSELL: Trituradora de carn Porkert


Trituradora manual de carn PORKERT.
Jo la faig servir nomès per fer la pasta del canelons, la textura resultant és diferent a les triturades elèctriques i la experiència i essència d'utilitzar-la...no té preu.

Podeu utilitzar qualsevol picadora de carn.

La faig servir un cop a l'any, per fer aquests Canelons de Nadal...i sempre s'ha de muntar i desmuntar.
Però ja forma part de tota la "parafernàlia"....i em fa gràcia i tot. Em trasllada a la meva infància...quan veia a la meva àvia i mare utilitzar-la...i al nostre gat "Petit" que sempre "escombrava" tot allò que queia pel terra...jeje.
Jo, per què soc un romàntic, però podeu utilitzar qualsevol trituradora de carn elèctrica...i us estalviareu un parell d'hores de feina.
Tot i així, les textures aconseguides amb diferents aparells , també queda diferent.

http://www.cfamilyresources.com/products/kitchen/porkert_meat_grinders.htm
 La rentarem bé abans d'utilitzar....
 ...i comencem a muntar-la...
 ...això ja semblen fotos del McGyver...i no d'un blog de cuina, oi?...jeje....
 ...la collem ben fort a la taula...amb un drap per no malmetre res...
 I ja la tenim apunt.
I a triturar nanos...
Compte amb els dits, eh?....jo m'ajudo d'una cullera.
 Què maco....!!!...a mi es que m'agrada aquesta màquina.

I pim pam...uns canelons de l'àvia.

Fins aviat !

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !