inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
23 Febrer Dijous Gras: Coca de llardons Truita de Dijous Llarder (23 de Febrer) amb botifarra d'ou Arriba la Quaresma amb els típics bunyols. Enguany, Dimecres de Cendra és l'1 de Març Escudella de blat de moro escairat Rebosteria pastissera: Pastes de poma Amanida d'alvocat, tomàquet i tonyina

dijous, 24 de setembre de 2009

CONSELL: La cuina gironina


LLIBRE "La Cuina Gironina" de Jaume Fàbrega.
En aquest llibre podreu trovar receptes de la cuina de l'emporda dels anys 80. Són totes les receptes que vull recuperar, poc a poc. Tenen molta història i són plats únics. Veure el reconeixement que l'autor, en Jaume Fàbrega, fa d'aquest blog en la secció NOTES DE L'AUTOR.

No us perdeu l'article La felicitació del mestre.

2 comentaris :

  1. Tinc el llibre a casa...! m'ha fet molta gràcia veure altres persones li donen el valor que jo li atribueixo. Un gran llibre de la cuina tradicional del nostre parís.
    Bon profit...!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joan, és un gran llibre i una gran comarca la gironina. Em té captivat. Gràcies pel teu feedback!

      Elimina

Gràcies pels teus comentaris !