inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 24 de setembre de 2009

CONSELL: Amassadora KitchenAid



KITCHENAID HEAVY DUTY PRO 600
Aquesta amassadora és la millor, estic molt content.
Aquesta em va costar sobre els 600 euros, encara que avui en dia ja la podeu trobar a meitat de preu.
Però us puc assegurar que no us penedireu mai. 

A més té infinitat de complements. La podeu trobar a "El Corte Inglés" i a grans superfícies.
És un regal de la meva dona, que també gaudeix, jeje.
Hi ha uns quants models i diferents preus, mireu-vos la web i escolliu la que més us agradi.
www.kitchenaid.com.mx

7 comentaris :

  1. La Gemma Corrales em feia aquesta consulta:
    Bon dia,
    primer de tot felicitar-te per el teu blog que segueixo amb passió ^_^!! Estic feta un lio, faig pa freqüentment ja que soc celíaca i el pa que venen fa por, i voldria comprar-ma una bona amassadora. Et volia demanar el perquè tenint la KitchenAid un motor menys fort que la Kenwood tindria que comprar aquesta? I sobretot quin model en recomanàs de la KitchenAid?
    Gracies
    Gemma

    ResponElimina
  2. A mi me la va regalar la meva dona, que la va comprar al Corte Inglés per uns 600 euros.
    A USA estàn molt més barates...o la pots buscar en alguna pàgina d'internet de confiança.

    Per cert, he creat una entrada per cada consell de cuina. Si vols, pots posar allà els comentaris.

    Gràcies pels comentaris Gemma !!!!

    2011/9/26 Gemma

    Bon dia Albert,
    doncs no encara no he comprat cap de les dos, però com segueixo el teu blog i veig que tu n'estas molt content doncs per això m'he proposat comprar-la, segur que les masses em vindran millor que ara.
    Doncs no hi pensem mes si tu que ets un professional em dius la Kitchen doncs aquesta m'anirà mes que be, i a mi tampoc m'agrada gens que les maquines es moguin quant faig la massa.

    Veig que parles amb dolars, que l'has comprada fora? jo vaig mirar per l'Amazon de EUA però no se que fer.. ho dic per la garantia.

    Doncs t'agraeixo molt la teva resposta, m'has ajudat molt, i si us plau mai deixis d'escriure receptes al blog, ens agrada moltíssim!!

    Una abraçada
    Gemma

    ResponElimina
  3. Gracies!!!!
    Doncs tu creus que amb aquesta ja estaria be? Es de 325 W del Corte Ingles, val una pasta però potser millor agafar garantia d'aqui no?

    http://www.elcorteingles.es/tienda/electrodomesticos/browse/productDetail.jsp?productId=A194448&categoryId=999.819&isProduct=true&trail=9004%3A999.819&trailSize=1&navAction=jump&navCount=0&brandId=

    ResponElimina
  4. És exactament la que tinc.
    Et ve amb dos bols.

    ResponElimina
  5. ...i assegura't que bé amb el ganxo, per pastar...

    ResponElimina
  6. ok! osti m'agafa quelcom si no hi es, sense ganxo no fotaria res!! ^_^

    ResponElimina
  7. El dilema de sempre, Rosa.
    Hi ha dues grans màquines molt bones pel que tú vols fer: la Kenwood i la KitchenAid.
    Són totes dues màquines molt bones. La Kenwood és una mica més barata i són bons motors. Durant moltíssim.
    Totes dues tenen molts accesoris.
    Si et fixes, en molts programes de cuina apareix la KitchenAid, sobretot si són americans. No es que tot el que sigui americà hagi de ser millor...però es com haver d'escollir entre Windows o Linux....o MAC y PC.....és un tema de gustos.
    La KitchenAid sería el Windows....ja que està (penso) més extesa. Quan donava classes de pastisseria vaig veure que la utilitzaven en molts restaurants i obradors. Té una certa reputació, la maquineta.
    Però es que a mi sempre m'ha encantat la KitchenAid...com treballa. És cert que un aparell que pesa més que la Kenwood, el que és un inconvenient pel transport, però una avantage en estabilitat quan treballa a altes velocitats.
    Pots llegir aquest article del bloc de Bea que en parla una estona de la KitchenAid (http://www.elrincondebea.com/2010/10/preguntas-frecuentes-3-sobre-la-kitchenaid.html)
    El meu consell?...jo estic molt content amb la meva KitchenAid.
    Respecte a quin model agafaria, doncs, jo trobo més pràctica la que tinc per què puja i baixa el bol, es a dir la que no s'obre cap enrere.
    Si vols potència (575W) tens la sèrie Pro 600, per 500 dolars. Però jo tinc una serie 450 (que em va costar 600 euros fa 5 anys) i és més que suficient. Ara la pots trobar per 300 dolars.
    No em separo d'ella, de veritat. Fa 5 anys que la tinc i ni un problema, cada dia va millor.
    I recorda que són amassadores...i no robots de cuina, com pot ser una Thermomix !!!....però suposo que això ja ho tens clar.
    No sé si t'he ajudat o té creat més dubtes.
    Però això és com tot. Si tens clar que li dedicaràs temps....compra't una bon aparell.
    Gràcies per seguir el meu bloc i pel teu feedback.
    Una abraçada!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !