inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Garrons de porc al forn Pop de platja a la planxa amb all i julivert Tartaletes de músic Calamarsets amb salsa Tortell de cabell d'àngel Llenguado a la nyoca

dijous, 21 de febrer de 2008

Categoria: Pastisseria

10 comentaris :

  1. Hola Albert! Moltes gràcies per penjar tantes receptes. Són extraordinaries. Et puc fer una petició? Croissants! Abraçades.

    ResponElimina
  2. Hola ALBERT!! Fan número un del teu blog! jo tb voldria fer-te una petició.... fa molt temps que no provo un bon xuxo( els de la Boages m´encantaven) bé si, quan vaig a l hospital de Sant Pau... i depen de l hora que arribi pq si ho faig més tard de les 9 ja no n´hi ha !!! Així que la eva petició son els XUXOS DE CREMA!!!
    Abraçada!!!!

    ResponElimina
  3. Hola Albert ! Soc hereva del teu blog per part del meu pare , amant de la bona cuina i seguidor de les teves receptes. Per cert, podries penjar l'autentica tarta tatin i aconsellar sobre quin recipient es apta per coure la poma amb el caramel als fogons i despres poder entrar-lo al forn?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Núria, trobaràs la Tarta Tatín en aquest blog. Qualsevol recipient que pugui anar al forn és apte, fins i tot una paella.
      Gràcies per la teva confiança!

      Elimina
  4. Hola Albert!

    Pots fer financiers? La meva tieta els a boníssims!

    Gràcies!

    ResponElimina
  5. Bones Albert, he fet varies receptes teves i la veritat és que totes surten perfectes! Moltíssimes gracies, de veritat! Tinc una petició, galetes de mantega estil les daneses de la capsa blava.. mmmmm...

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !