inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Llom de bacallà al forn sobre salsa de ceps amb cloïsses i trompetes de la mort Arròs de conill Bisbalenc Llagostins amb gavardina Postres de músic Entremesos

dijous, 21 de febrer de 2008

Categoria: Pastisseria

3 comentaris :

  1. Hola Albert! Moltes gràcies per penjar tantes receptes. Són extraordinaries. Et puc fer una petició? Croissants! Abraçades.

    ResponElimina
  2. Hola ALBERT!! Fan número un del teu blog! jo tb voldria fer-te una petició.... fa molt temps que no provo un bon xuxo( els de la Boages m´encantaven) bé si, quan vaig a l hospital de Sant Pau... i depen de l hora que arribi pq si ho faig més tard de les 9 ja no n´hi ha !!! Així que la eva petició son els XUXOS DE CREMA!!!
    Abraçada!!!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !